Over ons

De Kornuiten van Koraal is sinds 2021 gevestigd in Lemiers. Dit gezellige etablissement benadrukt onze passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een gemoedelijke sfeer. Ons menu biedt een selectie van originele gerechten, die allemaal in eigen keuken zijn gemaakt door ons team en getalenteerde kok. Dankzij een aantal van de lekkerste en meest onverwachte combinaties van ingrediënten is er voor ieder wat wils. De Kornuiten van Koraal is geliefd bij zowel de lokale bewoners als vakantiegasten in ons mooie Heuvelland. Wij kopen lokaal in. Zo staan wij voor verse producten en de hoogste kwaliteit, gepresenteerd op een eenvoudige doch elegante manier. Wacht niet langer en neem een hap; kom vandaag nog langs.

Team de Kornuiten van Koraal

We bruisen van energie en zitten vol ideeën! Wij zijn één team en doen alles samen. Ieder op zijn manier, in een andere functie en met een andere taak. Maar wel allemaal met hetzelfde doel: de Kornuiten en de bruncherie-gasten moeten zich bij ons welkom voelen en steeds terug willen komen. Wie werken er nu al bij de Kornuiten?

Robin Peters,kok

Jordy Gielkens, restaurantmedewerker

Myriam Vos, groepsbegeleider

Frederic Moitzheim, restaurantmedewerker

Paul Frijns, groepsbegeleider

Juliette Demollin, projectleider de Kornuiten van Koraal

Wim Swaak, regiodirecteur Koraal

Judith Pluijmaekers, groepsbegeleider

Ivana Kroonen, restaurantmedewerker

Margo Kusters, groepsbegeleider

Ook worden wij ondersteund door vrijwilligers. Zij zijn heel waardevol voor ons.

Een vraag aan ons team:

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons dan gerust een bericht.

Recepten blijven het geheim van de kok.